Logo gemeentenieuwsonline.nl

Kerstsamenzang in de Sint-Werenfriduskerk

ELST - Zondag 15 december is een ieder uitgenodigd voor de kerstsamenzang, dit jaar in de Sint- Werenfriduskerk, met als voorganger dominee Elias Pattij van de Molukse Evangelische Kerk.

"Om het thema 'Brood voor elkaar' luister bij te zetten, verzamelen we 18.15 uur bij de Molukse Evangelische kerk, De Keijserstraat 15. Vandaar vertrekken we 18.20 uur met zoveel mogelijk mensen naar de Sint-Werenfriduskerk, omringd door het licht van de fakkeldragers. Ook kinderen zijn welkom om onder begeleiding met hun lantaarntje mee te lopen.

Voor degenen die niet mee kunnen of willen wandelen is de Sint-Werenfriduskerk vanaf 18.30 uur geopend. De avond begint om 19.00 uur en onder begeleiding van muziekvereniging PWA, de Molukse klankwerkgroep, Koor Vocaal Djemaat Elst en het Sint-Maartenskerkkoor zingen we samen bekende kerstliederen.

Na afloop is er een deurcollecte voor Vluchtelingenwerk en aansluitend is er gelegenheid om met elkaar na te praten onder het genot van een warm drankje en Molukse lekkernijen.

Meer berichten