Van links naar rechts: Manon, Nick, Ali, Petra, voorzitter Frank en president Vincent. (foto: Peter Ariese)
Van links naar rechts: Manon, Nick, Ali, Petra, voorzitter Frank en president Vincent. (foto: Peter Ariese) Foto: Peter Ariese

Carnaval van start gegaan in Deurdouwerdam

Algemeen

ANDELST/HERVELD - Het seizoen van De Deurdouwers is op zaterdag 23 november geopend in Café De Posthoorn in Andelst. Het thema was 'Werk in uitvoering' en dat was goed te zien aan de kleding van een groot deel van de aanwezigen. Prins Bas de Feestbouwer, Hofdames Petra en Marieke gingen voorop in de polonaise op de tonen van duo Xplain.

Een mooi moment deze avond was de officiële installatie van twee nieuwe Raadsleden. Nick Dusschoten en Ali Saleh zijn door voorzitter Frank van Schaik en zijn vrouw Petra voorzien van de onderscheiding, de steek én de Deurdouwers-speld. Manon Winnemuller - de vriendin van Nick – is vanaf zaterdag ook toegetreden tot de vereniging, met een mooie ketting en een bos bloemen. Uit de reacties van de aanwezigen werd duidelijk dat het drietal zeer welkom is binnen de vereniging.

De kaartverkoop voor de Pronkzittingen én de Dolle Dagen zijn deze avond ook gestart. Er zijn nog kaarten beschikbaar, en met een 4 Dolle Dagenkaart weet je zeker dat je niets hoeft te missen van de carnaval. Buskaarten voor het Fruhshoppen van maandag zijn ook nog verkrijgbaar.

Meer info over de vereniging en de kaartverkoop staat op: www.cvdedeurdouwers.nl.

Uitgelicht

Digitale krant