Logo gemeentenieuwsonline.nl
Zilver voor Jolijn. (foto: GV Elistha)
Zilver voor Jolijn. (foto: GV Elistha) (Foto: GV Elistha)

Zilver voor GV Elistha

ELST - Zaterdag 23 november vond de eerste plaatsingswedstrijd voor de turnsters van de 3e divisie plaats in Doetinchem. Namens Elistha deden zes turnsters mee aan deze wedstrijd.

Zo turnde Jolijn (jeugd 2, suppl E) een hele sterke wedstrijdroutine met zowel een 2e, 3e en 4e score brug, sprong en vloer. Dit resulteerde in een zilveren medaille (zie foto). Voor Nikki (pupil2 N3) was het haar eerste wedstrijd in de derde divisie. Dat was toch wel heel spannend en resulteerde in veel wiebels. Toch kan zij trots zijn op haar resultaten tijdens haar eerste wedstrijd. Femke (junior, suppl D) turnde een hele nette wedstrijd, maar haar balk- en vloeroefening verliepen helaas niet geheel vlekkeloos.

In de laatste wedstrijd waren Rosali (jeugd 1 N4) en Anna (senior, suppl C) aan zet. Waar het tijdens de trainingen bji Rosali allemaal zo goed ging, wilde het tijdens de wedstrijd niet helemaal lukken. Toch wist Rosali een vierde plek op sprong te bemachtigen. Anna turnde een bijzonder nette vloeroefening wat resulteerde in de eerste eerste score op dit toestel en is hiermee in totaal heel knap vierde geworden. Op naar de volgende wedstrijd op 14 december in Didam.

Meer berichten