Logo gemeentenieuwsonline.nl
Lekker trommelen tijdens de speelweek. (foto: Gerard Bressers)
Lekker trommelen tijdens de speelweek. (foto: Gerard Bressers) (Foto: Gerard Bressers)

Fun4kids in Jumbo Heteren met prijsvraag

HETEREN - Organisator van de speelweek in Heteren, Fun4kids, houdt zaterdag 30 november een najaarsactie bij de Jumbo in Heteren. We verkopen met hulp van de Jumbo tegen lage prijzen speculaas of banketstaven om de kas wat te spekken, maar dat is niet het hoofddoel.

Fun4kids wil de speelweek onder de aandacht brengen en tijdens deze aktie bewoners uit Heteren proberen te bewegen om zich als vrijwilliger in te schrijven.

"Ook houden we een prijsvraag onder de jeugd. De kinderen mogen op een formulier invullen wat ze leuk vinden aan de speelweek, maar ook nieuwe ideeën opschrijven, tekenen, kleuren of plakken over wat zij graag tijdens de speelweek willen zien of doen. Deze formulieren mogen in de groene box bij de koffieautomaat gedeponeerd worden met natuurlijk naam en adres. De box staat er ook nog tijdens de tweede ronde van de OverbetuweDoet-actie, dus tot ongeveer maart. De beste drie en uitvoerbare ideeën worden beloond met een gratis weekkaart. Ga dus lekker nadenken over wat je zou willen doen op de speelweek van 17 tot en met 21 augustus. Het mag te maken hebben met hout bewerken, koken en bakken of een geweldige attractie, alle ideeën zijn welkom."

"Iedereen mag natuurlijk meedenken, zodat we volgend jaar weer een geweldige speelweek hebben voor de jeugd. Denk er ook eens over na om u in te schrijven als vrijwilliger, al is het maar voor één dagje. We kunnen iedereen gebruiken. We staan zaterdag 30 november vanaf 08.00 uur in de Jumbo tot ongeveer 13.30 uur en hopen u daar te begroeten en te woord te staan. De koffie is klaar. Tot zaterdag."

Meer berichten