Logo gemeentenieuwsonline.nl
Businessclub SV Driel te gast bij Sligro in Arnhem, voorzitter Ben Huitink bedankt Raymond Clements. (foto: Ronald Linsen)
Businessclub SV Driel te gast bij Sligro in Arnhem, voorzitter Ben Huitink bedankt Raymond Clements. (foto: Ronald Linsen) (Foto: )

Businessclub SV Driel op bezoek bij Sligro

DRIEL - Businessclub SV Driel heeft haar laatste activiteit van het jaar 2019 gehouden bij Sligro in Arnhem. Naast de algemene ledenvergadering stond er een rondleiding en een presentatie van Sligro op het programma, verzorgd door gastheer Raymond Clements.

Sligro, nieuw als lid van Businessclub SV Driel, had het geheel uitstekend verzorgd. Deze avond werd uitstekend bezocht, door de informele sfeer die Businessclub SV Driel zo typeert werd het aangename met het nuttige verenigd. Businessclub SV Driel telt momenteel 51 bedrijven, het hoogste aantal in de 24-jarige geschiedenis van deze club.

Businessclub SV Driel, in 1995 opgericht op initiatief van voetbalvereniging RKSV Driel en enkele lokale en regionale ondernemers, wordt geleid door een zelfstandig bestuur en kent een tweeledig doel. Enerzijds is er de structurele ondersteuning van RKSV Driel om verdere groei van deze dorpsclub te realiseren, de middelen dienen het algemene doel van de vereniging zoals verbetering van haar accommodatie.

Hierdoor is RKSV Driel erin geslaagd om in de loop der jaren de uitstraling verder te verbeteren. Voordeel hiervan is, dat Businessclub SV Driel op deze positieve ontwikkeling kan meeliften. Het andere beoogde doel was om een platform te creëren waar de zakenmensen op een informele manier met elkaar contact onderhouden om zo hun zakelijke activiteiten te kunnen uitbreiden. Deze formule is succesvol gebleken, er is sprake van een win-winsituatie voor beide verenigingen. Meer informatie over Businessclub SV Driel is te verkrijgen bij secretaris Rita Boerboom, zij is telefonisch bereikbaar op 06 16019377.

Meer berichten