Andermans Veren Live. (foto: Jaap Reedijk)
Andermans Veren Live. (foto: Jaap Reedijk) Foto: Jaap Reedijk

Andermans Veren Live Hoe goed wil je het hebben?

Algemeen

ELST - Op zaterdag 14 december om 20:30 uur staat Andermans Veren Live in Theater De KiK in Elst. Met het jubileumprogramma 'Hoe goed wil je het hebben?'


Kaartjes zijn te reserveren via www.theaterdekik.nl 18 euro inclusief drankje. Andermans Veren Live viert dit seizoen haar tienjarig bestaan! In de jubileumvoorstelling ‘Hoe goed wil je het hebben?’ doen ze dit volgens hun succesvolle formule; vakmanschap en muzikaliteit, frisse arrangementen, schitterende duetten en schier onmogelijke a capella partijen.

Het gaat beter dan ooit in Nederland. De rijkdom heeft zich met ongekende afmetingen tot in de vezels van onze samenleving genesteld. En dat alles is natuurlijk te danken aan… het cabaret!! Want hielden de kleinkunstenaars ons niet wakker wanneer de regeringsleiders ons in een welverdiende slaap trachtten te sussen? Gingen zij niet voorop in de strijd voor gelijke rechten voor mensch en dier? Spraken zij niet onbaatzuchtig doch met scherpe tong over zaken die hen na aan het hart lagen?

Waarom gaat het niet goed in Venezuela? Noord-Korea? Noorwegen? Precies! Omdat daar geen cabaret is! En al helemaal geen Andermans Veren Live!

Soms geslepen, maar vaak humorvol laten zij de rijkdom zien van het Nederlandse Cabaretlied. En wat een weelde! Want van Dirk Witte tot Katinka Polderman, van Adèle Bloemendaal tot Jan Beuving, van Karin Bloemen tot Herman van Veen heeft iedereen zijn steentje bijgedragen aan deze fantastische tijd! En namens hen neemt Andermans Veren Live! met alle liefde uw bedankjes in ontvangst.

Uitgelicht

Digitale krant