Prins Bas de Feestbouwer met Hofdames Petra en Marieke
Prins Bas de Feestbouwer met Hofdames Petra en Marieke Foto: Peter Ariese

Openingsbal in Deurdouwerdam

Algemeen

HERVELD - Carnavalsvereniging De Deurdouwers opent het seizoen 2019/2020 in een tijdelijk ander Deurdouwersnest. Zalencentrum De Hoendrik wordt verbouwd dus wordt er uitgeweken naar café De Posthoorn in Andelst. Het thema is: 'Werk in uitvoering'.


De datum is zaterdag 23 november vanaf 20.11 uur, en iedereen is welkom. Prins Bas de Feestbouwer, Hofdames Petra en Marieke en adjudanten René en John, gaan er -samen met de carnavalisten uit Herveld-Andelst en omstreken- een gezellig feest van maken.
De avond staat er een lekker stuk muziek van Xplain: “Je ziet een duo... Je hoort een live band!”. Ze sloten afgelopen jaar de Dolle Dagen knallend af, en openen dit nieuwe seizoen. Een kaartje kost tien euro, en dat is inclusief een gratis consumptie. Café de Posthoorn is iets compacter dan de grote zaal van De Hoendrik, daarom is er een voorverkoop. Trek één van de Raadsleden aan de jas om jouw kaart te bemachtigen.


De kassa opent om 20.11 uur, en dan begint tevens de verkoop van de Pronkzittingskaarten. Wees hier dus op tijd bij om niets te hoeven missen van dat geweldige spektakel. Deze avond begint ook de voorverkoop voor de Dolle Dagen. Er zijn kaarten voor de zaterdag, zondag en ook maandagavond. En met een vier Dolle Dagen kaart weet je zeker dat je niets hoeft te missen van de Carnaval. Buskaarten voor het Fruhshoppen van maandag zijn ook te verkrijgen. Kortom, het wordt weer een geweldig feest in Deurdouwerdam. Meer info staat op: www.cvdedeurdouwers.nl.

Uitgelicht

Digitale krant