Logo gemeentenieuwsonline.nl
Gerrie van der Voort van der Kleij en Eric Versteeg zijn gehuldigd als jubilaris bij het Rode Kruis.
Gerrie van der Voort van der Kleij en Eric Versteeg zijn gehuldigd als jubilaris bij het Rode Kruis. (Foto: Rick Bouwman)

Jubilarissen bij het Rode Kruis

OVERBETUWE - De afdeling Lingewaard-Overbetuwe van het Rode Kruis heeft onlangs twee van haar vrijwilligers in het zonnetje gezet. Dit zijn Gerrie van der Voort van der Kleij uit De Meern (Utrecht) en Eric Versteeg uit Herveld.

Gerrie is al 40 jaar vrijwilliger bij het Rode Kruis. Als professioneel verpleegkundige heeft zij op diverse fronten haar deskundige bijdrage geleverd aan het Rode Kruis. Hoewel zij inmiddels niet meer in Gelderland woont blijft zij wel actief voor de afdeling Lingewaard-Overbetuwe. Jaarlijks organiseert zij het blaren prikken voor de Nijmeegse Vierdaagselopers in De Wanmolen in Zetten.

Eric Versteeg is 20 jaar vrijwilliger bij het Rode Kruis. Hij is veelal actief als chauffeur van de Rode Kruis bus. Daarnaast is hij bestuurslid van de afdeling Lingewaard-Overbetuwe. Hij is daarin belast met de coördinatie van het sociaal vervoer. Gerrie en Eric ontvingen uit handen van afdelingsvoorzitter Kimberley Versteeg de oorkonde en de bijbehorende versierselen. Meer info: www.rodekruis.nl/lingewaard-overbetuwe en de Facebookpagina.

Meer berichten