Logo gemeentenieuwsonline.nl
De Makers van Landerij De Park. (foto: Reverse Pixel Photograhy)
De Makers van Landerij De Park. (foto: Reverse Pixel Photograhy) (Foto: Reverse Pixel Photograhy)

Communicatieve steunpilaren gezocht!

ELST - Landerij De Park is hét centrum voor natuurbeleving. Jaarlijks tellen we al zo’n 100.000 bezoekers. Deze onstuimige groei vraagt extra ondersteuning van de organisatie. We willen daarom een nieuw team samenstellen dat de spin in het web gaat vormen.

Ben je een echte regelaar, communicatief sterk en heb je een dienstverlenende instelling? Lijkt het je leuk om aanspreekpunt te zijn? Laat het ons weten! Je bent ca. 8 uur per week beschikbaar (vrijwillige inzet) en hebt ervaring met Microsoft Office. Je kunt goed samenwerken en mensen enthousiasmeren, je bent initiatiefrijk zonder solist te zijn. Ben je voor langere tijd beschikbaar en heb je een vrijwilligersverklaring voor het UWV nodig, dan behoort dat tot de mogelijkheden.

Functie
Je werkt samen met bestuursleden en coördinatoren van de vrijwilligersteams. De drie leden van het nieuwe team hebben elk een eigen invalshoek, maar steunen en vervangen elkaar zo nodig. De terreinen waar op je werkt zijn: ondersteuning van het bestuur, ondersteuning van de vrijwilligersteams of coördinatie activiteiten en bezoeken.

De nieuwe teamleden ontmoeten elkaar wekelijks op Landerij De Park aanwezig om lopende zaken af te stemmen. Het bestuur zorgt voor begeleiding en afstemming. Voor de drie terreinen is een uitgebreidere concepttakenlijst beschikbaar. Deze kun je opvragen via landerijdepark.vrijwilligers@gmail.com. Via dit mailadres kun je ook je belangstelling kenbaar maken. We nodigen je graag uit voor een nadere kennismaking. Meer informatie over Landerij De Park staat op landerijdepark.nl.

Meer berichten