Logo gemeentenieuwsonline.nl

Scouting Zetten Band met nieuwe dirigent!

ZETTEN - De Scouting Zetten Band uit Zetten heeft sinds kort een nieuwe dirigent: Bernard Klopman uit Duiven! "Onze vorige dirigent, Harald Franken, is na 40 jaar betrokkenheid toe aan een nieuwe uitdaging. Natuurlijk blijft Harald verbonden met de band."

De meeste muzikanten van de band hebben namelijk muziekles op zijn muziekschool in Zetten. De zoektocht is voor het bestuur een hele uitdaging geweest. Zij hebben namelijk nog nooit een nieuwe dirigent gezocht en/of aangesteld. Er zijn diverse berichten geplaatst. Hierop kwamen al snel reacties. De kandidaten hebben we uitgenodigd voor een proefrepetitie. Na een stemronde is er met meerderheid gekozen voor Bernard.

Met Bernard hoopt de band de ingeslagen richting te blijven volgen en hieraan een geheel nieuwe dimensie aan toe te voegen. Op de lessenaar staan nu muziekstukken zoals ‘Arcade’ van Duncan Laurence, ‘Mood Romantic’ van Johan Nijs en de concoursklassieker ‘Salamanca’ van Marcel van Raaij. "Vind jij het net zoals ons ook heel spannend, uitdagend en gezellig om samen muziek te maken dan nodigen we je graag uit om eens vrijblijvend te komen kijken op de repetitie. Ook lid worden van een speltak van Scouting Zetten is geen vereiste. Wist je trouwens ze een nieuwe speltak rijker zijn? De bevers! Speciaal voor kinderen in de leeftijd van 5 tot 7 jaar, elke zaterdagochtend. Vanaf 7 jaar mag je lid worden van de band. Speel je al een instrument? Doe dan gelijk mee! De eerste drie repetities zijn gratis. We repeteren op woensdagavond in blokhut de Eindsplits, H. Piersonstraat 21." Meer informatie staat op www.scoutingzettenband.nl.

Meer berichten