Logo gemeentenieuwsonline.nl
Zwembad de Dries Essen. (foto: Lions Club)
Zwembad de Dries Essen. (foto: Lions Club) (Foto: Lions Club)

Derde editie Betuws zwemfestijn

ELST - Op zaterdag middag 25 januari kan je voor jouw club, vereniging, of buurt geld verdienen bij het Betuws Zwemfestijn. Tegelijk help je ook kinderen die in armoede leven om toch een keer mee te doen aan activiteiten die voor hun leeftijdsgenootjes heel normaal zijn.

Een belangrijk deel van de opbrengst van het zwemfestijn gaat naar de Stichting Leergeld Oostbetuwe. Het zwemfestijn wordt georganiseerd door de Lions Club Midden Betuwe. Met de vorige editie is er ruim 9300 euro bij elkaar gezwommen voor de stichting het Zorgeloze Kind. Het Zwemfestijn is een sportieve en uitdagende zwemestafette voor jong en oud,waar verschillende zwemteams in 50 minuten, zoveel mogelijk gesponsorde baantjes proberen te zwemmen in het 25 meter bad.

Het mooie van het zwemfestijn is, dat iedereen kan meedoen! Maak een team met je familie, de voetbalclub, de vereniging, buurtvrienden, schoolklas of bedrijf. Ook dit jaar is het mogelijk om als school of (sport)vereniging mee te zwemmen voor je eigen goede doel. De helft van het door je zwemteam bijéén gezwommen bedrag, gaat rechtstreeks naar je eigen goede doel. De andere helft van dit bedrag is voor de stichting Leergeld Oost Betuwe. Uiteraard mag je je bedrag ook volledig schenken aan de stichting Leergeld Oost Betuwe.

Kan ik meedoen? Natuurlijk, iedereen kan en mag meedoen. Meld je dan snel aan op www.betuwszwemfestijn.nl of mail naar zwemmen@betuwszwemfestijn.nl.

Meer berichten