Afbeelding
Foto: Jaleesa Derksen

Leren schaatsen op de ijsbaan van het Winterfestijn

Algemeen

ELST - Het is een beeld dat er voor kinderen van nu wel gek uit moet zien. Achter een stoel op het ijs om de kunst van het schaatsen te leren. Maar bij het Winterfestijn bieden we schaatslessen op de ijsbaan.

De schaatslessen zijn ieder jaar een groot succes. Ze worden gegeven onder de bezielende leiding van schaatstrainingsgroep Exerceo. Al vier jaar doen de instructeurs van Exerceo dit met veel passie en liefde op de schaatsbaan in Elst. En de kinderen krijgen het schaatsen bijzonder snel onder de knie in slechts twee lessen.

Omdat de lessen zo populair zijn en er maar een paar plaatsen beschikbaar zijn, moeten we helaas altijd mensen teleurstellen. Dit jaar mikt de organisatie dan ook vooral op kinderen die nog niet of nauwelijks kunnen schaatsen. Kinderen die al vaker bij ons schaatslessen hebben gevolgd, kunnen niet meer meedoen aan de lessen.

De lessen bestaan uit twee ochtenden van twee uur op een zaterdag en zondag. Je krijgt dus in één weekend les van in totaal vier uur. De lessen worden gegeven in het weekend van 14 en 15 december en van 21 en 22 december en duren van 9.00 tot 11.00 uur. De kosten bedragen 30 euro per kind. Dit is inclusief schaatsen en schaatsbaanhuur.

Dit jaar is er geen reservelijst en is er geen mogelijkheid voor een voorinschrijving. Als je je inschrijft via onze website, kun je gelijk afrekenen. Als je bent aangemeld en je hebt betaald, ben je verzekerd van een plek.

Tijdens de schaatslessen is de ijsbaan gesloten voor andere schaatsers dan deelnemers aan de lessen. Voor aanmelding en voor meer informatie: www.winterfestijnoverbetuwe.nl.

Uitgelicht

Digitale krant