Logo gemeentenieuwsonline.nl

Lancering/Ophaaldag Monopoly Elst

ELST - Zaterdag 30 november wordt de allereerste editie van Monopoly Elst gepresenteerd. De voorzitters van de verenigingen die op het bord staan, zullen de eerste exemplaren in ontvangst nemen. Het spel is vanaf dat moment met een volle spaarkaart ook op te halen bij AH Driessen in Elst. Consumenten hebben wekenlang kunnen sparen voor korting op het spel.

Het project is geïnitieerd door Carmen Driessen van Albert Heijn Driessen in Elst in samenwerking met Identity Games. Het spel is volledig op maat gemaakt en heeft het karakter dat past bij Elst. Niet alleen de straten, stations en nutsbedrijven zijn vervangen, ook de vormgeving van het spel en de inhoud van de Kans- en Algemeen Fondskaarten zijn volledig afgestemd op het prachtige dorp.

De straten van het spel lopen van de Rijksweg tot de Deursteek. Ook bedrijven als Dries en Co, Nieuwe Buren en de Rabobank hebben een plekje gekregen in het spel. Natuurlijk mochten ook de sportverenigingen niet op het bord ontbreken van Spero, Elistha, HCOB tot Gemini, en ook carnavalsverenigingen De Batsers en Zet M Op, allemaal staan zij centraal.

Bij AH Elst kunnen consumenten nog tot en met 1 december sparen voor korting op het Monopolyspel. Zij besparen hiermee liefst 15 euro op dit collectors item. Vele spaarkaarten en zegels zijn inmiddels uitgegeven, dus het belooft grote drukte te worden op zaterdag 30 november.

Meer berichten