Logo gemeentenieuwsonline.nl

Sinterklaas in Herveld-Andelst

HERVELD - Zondag 17 november komt Sinterklaas Herveld Andelst bezoeken. In verband met de verbouwing van De Hoendrik, is er dit jaar helaas geen intocht door Herveld en Andelst.

Sinterklaas en zijn Pieten worden feestelijk onthaald op het plein bij Crystal Events, bij het oude veilinggebouw Midden-Betuwe. Daarom vragen wij alle ouders/begeleiders met hun kinderen tussen halftwee en kwart voor twee naar Crystal Events, Leigraafseweg 15 in Zetten te komen. Op het plein wordt dan een feestelijk welkom voorbereid door Annie en Jannie met muziek van de PepernotenBand. Na de aankomst van Sinterklaas en zijn Pieten is er een gratis en voor iedereen toegankelijk kort kinderprogramma in de zaal van Crystal Events.

"We hopen zo veel mogelijk kinderen de kans te geven om Sinterklaas en de Pieten te ontmoeten. Sinterklaas heeft een brievenbus vooruit laten sturen, deze komt bij Crazy Flowers, Dorpsplein 19 in Herveld te staan. De post voor Sinterklaas, tekeningen en verlanglijstjes kunnen daar alvast ingedaan worden. Voor het laatste nieuws is een Facebookpagina: Sinterklaas Intocht Herveld-Andelst."

Meer berichten