Logo gemeentenieuwsonline.nl

Lezing 'Eet jezelf gezond' door Juglen Zwaan

Spreker Juglen Zwaan
Spreker Juglen Zwaan (Foto: Juglen Zwaan)

HETEREN - Ontmoeting & Inspiratie Heteren (HOI-IOH) verzorgt op donderdag 21 november de lezing ‘Eet jezelf gezond: de heilzame aspecten van voeding’.

Spreker is Juglen Zwaan. De lezing is van 20:00-22:00 (inloop vanaf 19:30) in zalencentrum De Bongerd in Heteren. Entree: 8,50 euro, inclusief kop koffie/thee.

Wat kan je nu het beste eten en welke effecten kan voeding op onze gezondheid hebben. Groente, fruit, noten, zaden, peulvruchten, granen, zuivel en kruiden. Welke zijn het gezondst? Waar kan je op letten? Hoe zit het precies met koffie en thee? Welke voeding werkt ondersteunend bij veelvoorkomende klachten? Juglen Zwaan is een bekend spreker en schrijver over voeding en gezondheid. Hij combineert de moderne wetenschap met eeuwenoude kennis. Hij is een voorstander van puur natuur. En hangt geen enkel voedingsgeloof aan, maar combineert vele visies.

Na deze lezing is je kennis niet alleen up-to-date. Juglen geeft je ook praktische tips in handen om je gezondheid met natuurlijke voeding te verbeteren.

Aanmelden graag! Via inspiratie.ontmoeting.heteren@gmail.com; www.spirituele-ontmoeting-heteren.com.

Meer berichten