Mozaïek gemaakt door Stien van Wissing-Aarns. (Wilma Drager-Visee)
Mozaïek gemaakt door Stien van Wissing-Aarns. (Wilma Drager-Visee) Foto: Wilma Drager-Visee

Alzheimer Café Overbetuwe beter zichtbaar

Algemeen

ELST – Al enige tijd bestond de wens om de maandelijkse aankondigingen van het Alzheimer Café Overbetuwe in de regionale krant te voorzien van een passende afbeelding. En vanaf nu is het zover!

Het indrukwekkende mozaïek is een afbeelding van een vergeet-mij-nietje, het symbool waarmee we laten zien dat we mensen met dementie en hun naasten niet vergeten. Stien van Wissing-Aarns, vaste bezoeker van het Alzheimer Café, is degene die het kunstwerk bedacht én gemaakt heeft. Zowel de vrijwilligers als de bezoekers van het Café zijn ontzettend blij met haar initiatief. Het mozaïek heeft inmiddels een vaste plaats tijdens de bijeenkomsten van het Alzheimer Café en de foto gaat er vanaf nu voor zorgen dat de maandelijkse aankondigingen nóg meer opvallen.

Iedereen die het Alzheimer Café, net als Stien, óók een warm hart toedraagt kan ons binnenkort blij maken! Alle huishoudens in Elst, Heteren, Valburg, Zetten en Hemmen krijgen begin november een waardecheque ter waarde van 6,50 euro in de bus, in het kader van ‘Overbetuwe Doet’. "Fijn wanneer u deze cheque wilt toekennen aan het Alzheimer Café Overbetuwe! Dat kan via www.overbetuwedoet.nl, maar cheques kunnen ook worden bezorgd aan de 1e Molenbergstraat 12 in Elst of worden afgegeven aan een vrijwilliger van het Alzheimer Café! Wij maken het dan voor u in orde, zodat het geld goed terechtkomt. Op deze manier kunnen we het Alzheimer Café maandelijks blijven organiseren, gratis en laagdrempelig, voor iedereen die iets heeft met dementie."

Uitgelicht

Digitale krant