Logo gemeentenieuwsonline.nl
Boekpresentatie 'Hemelse Vaders'. (foto: Eddie van Hattum)
Boekpresentatie 'Hemelse Vaders'. (foto: Eddie van Hattum) (Foto: Eddie van Hattum)

Behoefte aan centrale ontmoetingsplek in Elst?

ELST - Als de belangstelling voor de Huiskamer van Elst op donderdagochtenden een graadmeter is dan is het antwoord niet moeilijk te vinden. De belangstelling neemt wekelijks toe. Om een kopje koffie te drinken, een praatje te maken of een krantje te lezen is de Huiskamer voor velen de plek om naartoe te gaan. Maar ook voor het vergaren van informatie of het bijwonen van een presentatie.

Neem donderdag 31 oktober. De deuren van de Bibliotheek aan het Europaplein zijn nog niet open en de eerste bezoekers dienen zich al aan. Alle beschikbare zitplaatsen worden bezet en het gastteam zorgt voor extra stoelen die worden aangeschoven. Het is één en al gezelligheid. In een ander gedeelte van de beschikbare ruimte presenteert Renate Diks haar onlangs uitgebrachte boek ‘Hemelse Vaders’ en weer in een andere hoek is het een drukte van jewelste voor het ruilen van Jumbo-plaatjes.

Bezoekers weten de Huiskamer van Elst te waarderen en tonen aan dat Elst toe is aan een eigentijdse ontmoetingsplek.

De Huiskamer van Elst is een initiatief van de Projectgroep Sociaal Ontmoeten in Elst en wordt mede mogelijk gemaakt door de Bibliotheek Gelderland Zuid, Jumbo Macleane en giften van sympathisanten. Meer weten: zie www.huiskamervanelst.nl.

Meer berichten