Logo gemeentenieuwsonline.nl
Bestuur Vrouwen van Nu, afdeling Midden-Betuwe. (foto: N. de Snoo)
Bestuur Vrouwen van Nu, afdeling Midden-Betuwe. (foto: N. de Snoo) (Foto: N. de Snoo)

70-jarig jubileum Vrouwen van Nu, afdeling Midden-Betuwe

OPHEUSDEN - Woensdag 16 oktober was een onvergetelijke dag voor alle leden en het bestuur van Vrouwen van Nu, afdeling Midden-Betuwe. Ruim 80 vrouwen vierden het 70-jarig jubileum van de afdeling in Restaurant ‘t Veerhuis in Opheusden.

Bij binnenkomst kreeg iedereen een corsage in de vorm van een viooltje, gemaakt door eigen leden. We begonnen met een toost op het 70 jarig jubileum en de voorzitter had in haar openingswoord een hartelijk welkom voor alle leden en gaf ook aandacht aan hen die er niet bij waren. Een bijzonder woord van welkom voor burgemeester mevrouw Patricia Hoytink-Roubos van de gemeente Overbetuwe en voor de voorzitter van het Provinciaal Bestuur Tineke Jalving.

Beide dames hadden lovende woorden en spraken over verbondenheid en omzien naar elkaar. Vrouwen van Nu hebben hart voor de leefomgeving, werken aan persoonlijke ontwikkeling en ontplooien hun creativiteit. Tineke Jalving sloot haar speech af met het overhandigen van de zilveren logobroche voor de 101-jarige Bep Somford, die helaas niet aanwezig kon zijn. Zij is lid van de afdeling vanaf de oprichting in 1949.

Troubadour Anouk Balins zong en begeleidde zichzelf op gitaar tijdens deze middag en wij mochten kiezen uit een muziekmenu, dat bestond uit een mooie variatie van liederen. Onze fotografe maakte verrassende foto’s van ons feest. Ondertussen werd genoten van een meer dan voortreffelijke high tea met warme en koude lekkernijen.De sfeer was ongedwongen mede door onze enthousiaste leden. "We richten ons op de toekomst en ondersteunen nieuwe ideeën."

Meer berichten