Logo gemeentenieuwsonline.nl

November is een feestmaand bij De Waalkanters

OOSTERHOUT - November is een bijzondere maand bij CV De Waalkanters.

"Allereerst hebben we op zaterdag 9 november onze prinsenwissel. Prins Toon de Trucker geeft dan zijn scepter door aan onze nieuwe jubileumprins, want de Waalkanters bestaan 44 jaar. Wie dat zal zijn is nog een groot geheim, al hoewel het in Slijk-Ewijk gonst van de geruchten; iedereen denkt te weten wie de 'nieuwe' gaat worden. We zullen het zien op 9 november. U weet u kunt daar bij zijn. Om 20.11 gaat de avond beginnen. De toegang is zoals altijd gratis.

Op zondag 17 november vieren we dat het al weer 44 jaar geleden is dat CV de Waalkanters is opgericht. Al weer 44 jaar verzorgt De Waalkanters het carnaval in Slijk-Ewijk of Keilenburg.

Een hele prestatie. Om dit met u te vieren nodigen wij allen die de Waalkanters een warm hart toedragen uit voor onze feestelijke receptie. Om 14.00 uur gaan de deuren van ons dorpshuis Beatrix open om u in de gelegenheid te stellen De Waalkanters met hun 44 jaar te feliciteren. Om 17.00 uur sluiten we de deuren weer van deze receptie en hopen we dat we velen de hand hebben kunnen schudden."

Meer berichten