Tafeltenniscompetitie HTTC

Algemeen

HETEREN - Het eerste team leek, tegen Shot, op weg naar een ruime overwinning, maar verspeelde een 5-2 voorsprong. Marco Knaap was goed op dreef en won tweemaal. André Jansen en Lennard Springvloet wonnen eenmaal en wonnen samen ook het dubbelspel.

Team twee verloor nipt van Trumelo. Ronald Stevens wist fraai driemaal te scoren en Patrick van Alst won eenmaal. Het derde team behaalde een goede 7-3-overwinning. De routine van Hutaf redde het niet tegen de jonge HTTC-spelers. Daan Barends was met drie zeges de uitblinker. Yoeri Liethof won keurig tweemaal en Bart Barends eenmaal. Bart en Daan waren ook in het dubbelspel op dreef. Team vier speelde de topper tegen Kracht& Vrienschap, de mede koploper en won met 9-1. Deze goede prestatie kwam op naam van Johan Soppe, Frank Balzer en Hans Wassink. Laatstgenoemde liet zich eenmaal verrassen, maar won wel samen met Frank de dubbel.

Het vijfde team verloor van Kracht& Vriendschap en zakt op de ranglijst. Anette Frederiks en Alaa Alsaaidi wonnen eenmaal en waren samen ook sterk in het dubbelspel. Team zes deelde de punten met T.T. Nijmegen. Bert Liethof was weer ouderwets op dreef en won driemaal. Marc Groenhuis wist hier nog fraai twee punten aan toe te voegen. Het jeugdteam speelde een inhaalwedstrijd tegen Hutaf en won met 10-0. Niels Loeffen en Bodhi Lindeboom zijn in topvorm en gaven geen game uit handen. Inmiddels staat HTTC een straatlengte voor op de nummer twee op de ranglijst. Meer info over tafeltennis in Heteren staat op www.httc71.nl.

Uitgelicht

Digitale krant