Logo gemeentenieuwsonline.nl
Fuzzball Jr uit Elst. (foto: M. Rooijakkers)
Fuzzball Jr uit Elst. (foto: M. Rooijakkers) (Foto: M. Rooijakkers)

Vijfde Open Rock Middag in de kroeg

ANDELST - Zondagmiddag 6 oktober vond de vijfde open rockmiddag plaats, dit keer in een mooie kroeg. De Hoendrik wordt verbouwd, dus werd uitgeweken naar De Posthoorn in Andelst. Die middag omgedoopt tot 'Jian’s Hardrock Café'. Jian is namelijk de voornaam van de uitermate gastvrije eigenaar van deze gezellige kroeg in Andelst.


Tussen half 2 en half 5 stonden vijf – voor de Open Rock Middag - nieuwe acts lekker te rocken. Kingspin, Bad Jokes, Band on the Run, Fuzzball Jr en de Ouwe RØckers vermaakten het publiek met hun optredens. Daarna was er voldoende ruimte om in wisselende samenstellingen te spelen. Zoals dat hoort bij dit Open Rock Evenement.

"Kon je er niet bij zijn, dan zien we je de volgende keer! We hebben nog geen nieuwe datum, maar zullen die direct kenbaar maken zodra deze is vastgesteld. Wil je op de hoogte worden gehouden over alles met betrekking tot de Open Rock Middag? Ga dan naar onze website: www.betuweopenpodium.com. Heb je vragen, vul dan het contactformulier in, of stuur een mail naar: info@betuweopenpodium.com. Informatie over de vijfde rockmiddagvind je ook op onze Facebook pagina: https://www.facebook.com/betuweopenpodium."

Meer berichten