Logo gemeentenieuwsonline.nl
Repetitie Future. (foto: Van Workum)
Repetitie Future. (foto: Van Workum) (Foto: van workum)

Open repetitie Herveld-Andelst

HERVELD - Muziekvereniging Sint-Willibrordus verruimt haar grenzen en zet de deuren wagenwijd open op maandag 28 oktober. Iedereen die eens mee wil kijken met een repetitie van (één van) de geledingen van de vereniging is welkom in de loods aan de Binnenstraat 23 in Herveld (ons tijdelijke onderkomen zolang De Hoendrik gesloten is).

De tijden zijn achtereenvolgens van 18.50-19.20 uur (opleidingsorkest Future), van 19.30-20.45 uur (orkest) en van 21.00-22.00 uur (slagwerkgroep). Kom gerust kijken of breng je instrument mee en schuif aan! Op dit moment wordt er gerepeteerd voor ons theaterconcert op zondag 8 december.

De vereniging heeft sinds kort naast de instrumenten van de originele fanfare-bezetting ook de deuren opgezet voor andere instrumenten. Zo speelt er al een bas-accordeon mee, maar ook andere instrumenten zoals bijvoorbeeld gitaar of dwarsfluit, zijn vanaf nu welkom bij het orkest. Wel blijft de vereniging alleen lessen aanbieden voor saxofoons, koperinstrumenten en slagwerk. Wie dus met een ander instrument mee wil spelen, moet zelf voor eventuele lessen zorgen. De vereniging zorgt ervoor dat er passende partijen worden geschreven. Wie durft? Zoals altijd zijn de eerste zes repetities of lessen gratis voor nieuwe leerlingen en leden. Voor meer informatie: willibrordus.ha@gmail.com.

Meer berichten