Logo gemeentenieuwsonline.nl

Ouderenzorgorganisatie winnaar publieksprijs HR Zorg Award

vlnr Merel Hoes, Astrid Bolck, Wil Zajdenband, Myke Bonouvrié en Ted Jetten
vlnr Merel Hoes, Astrid Bolck, Wil Zajdenband, Myke Bonouvrié en Ted Jetten

BETUWE - Attent Zorg en Behandeling ontving 1 oktober de Publieksprijs HR Zorg Award met de ‘Summerschool’; een vakantiekrachtenproject bedoeld om jongeren vanaf 15 jaar ervaring op te laten doen met de zorg en met de verschillende functies in de zorg.

Op dinsdag 1 oktober, tijdens het HR-event van FWG Progressional People ‘Be good and show it’ in het theater van Almere, werd de winnaar bekend gemaakt van de FWG Nationale HR Zorg Award 2019 en de winnaar van de Publieksprijs. Attent Zorg en Behandeling is trots met de ontvangst van de Publieksprijs waaruit de waardering spreekt voor het vakantiekrachtenproject ‘Summerschool’.

De HR Zorg Award is in het leven geroepen om elkaar (zorgorganisaties) te inspireren het werkplezier in de zorg te vergroten

Uit 52 inzendingen werden door een jury de projecten van vijf zorgorganisaties gekozen vanwege hun bijzondere bijdrage aan werkplezier in de zorg. Genomineerden voor de Nationale HR Zorg Award 2019 waren: Attent Zorg en Behandeling, Jeroen Bosch Ziekenhuis, ROHA Amsterdam, Arkin en Deventer Ziekenhuis.

Arkin won de HR Zorg Award 2019 juryprijs met ‘Arkin Ontregelt’, een initiatief om alleen te registreren wat nodig is voor de inhoud van de zorg.

Meer berichten