Logo gemeentenieuwsonline.nl

Geen locatie betekent geen speeltuin Elstervreugd!

ELST - Het bestuur van Speeltuin Elstervreugd vraagt uw hulp bij het vinden van ongeveer 1één hectare grond in Elst of directe omgeving voor speeltuin: Speeltuin Elstervreugd.

Meredith Wolff, initiatiefnemer en inwoner van Elst, droomt al een tijdje van het realiseren van een grote, klassieke, buitenspeeltuin (à la De Blije Dries) voor basisschoolkinderen, met- of zonder beperking, inclusief een apart gedeelte voor peuters en kleuters. Waar veiligheid en duurzaamheid voorop staan: omheining, beheerder, duurzaam horecagebouw et cetera. Tevens een multifunctionele ontmoetingsplek om de saamhorigheid te vergroten.

Het bestuur van Speeltuin Elstervreugd is op zoek naar een locatie voor de speeltuin, liefst aan de rand van Elst. Gemeente Overbetuwe heeft al in een eerder stadium laten weten in dezen niets te kunnen betekenen. Alle hoop is nu gevestigd op een particulier in Elst die ongeveer één hectare grond aan Speeltuin Elstervreugd zou willen verpachten.

Oproep!
"Bent u een particulier of kent u een particulier met ongeveer één hectare grond die zijn grond beschikbaar wilt stellen? Laat het dan weten via onderstaand mailadres, t.a.v. Meredith Wolff, voorzitter." Voor contact en/of meer informatie: speeltuinelstervreugd@gmail.com of Facebookpagina Speeltuin Elstervreugd.

Meer berichten