Logo gemeentenieuwsonline.nl
Tafelgesprek. (foto: Jan Franssen)
Tafelgesprek. (foto: Jan Franssen) (Foto: Jan Franssen)

Kunst en kunstenaars in Overbetuwe

ELST - Vrijdag 27 september is het eerste Kunst- en CultuurCafé van het nieuwe seizoen in De KiK.

Centraal staat de Kunstroute Elst van afgelopen weekend. Informeel praten we na over de getoonde kunst. Behalve deelnemende kunstenaars, zijn ook de bezoekers van de kunstroute zeer welkom! Vorig weekend presenteerden 39 kunstenaars uit Overbetuwe zich met hun werk. Op negen locaties kon men kunst bewonderen in uiteenlopende disciplines: schilderijen, tekeningen, foto’s, keramiek, karton, hout en steen.

Nieuw was het Kunst- en cultuurplein bij De KiK. Krijgt dit een vervolg? Op de vraag mooi of niet mooi, is snel een antwoord gegeven. Maar wat doet het kunstwerk met je? Is het puur de kleur of de verhouding wat je boeit? Spreekt materiaal of vormgeving je aan? Spreek je uit en hoor wat anderen ervan vinden. Wat zegt de kunstenaar er zelf van? Kortom genoeg om over na te praten en je blik te verruimen.

Kom en vertel wat je geraakt heeft. Dit is een oproep aan alle bezoekers van de kunstroute, kunstliefhebbers en kunstenaars om 27 september naar De KiK te komen voor een goed nagesprek en een heerlijk drankje op vrijdag 27 september 20.00 uur, inloop vanaf 19.30 uur in Theater De KiK. (Info: artoverbetuwe.nl)

Kunst- en CultuurCafé Overbetuwe (KCC) staat voor inspiratie en ontmoeting. Het is laagdrempelig en bedoeld voor kunstenaars en kunstliefhebbers in de gemeente Overbetuwe. Op de hoogte blijven van de activiteiten? Mail naar kunstencultuurcafeoverbetuwe@gmail.com met als onderwerp: nieuwsberichten ontvangen.

Meer berichten