Logo gemeentenieuwsonline.nl

Improtheater Voor de Leeuwen in de theaterkerk in Bemmel.

BEMMEL - Zin in een avondje theater waarbij we je verrassen, ontroeren en versteld doen staan. Impro gaat de vloer op, geen scene is van te voren bekend, en het is vaak boeiend, hilarisch en soms shockerend.

Initiatiefneemster Marja de Leeuw liet zich inspireren door het tv-programma 'De Vloer op'. Improtheater Voor de Leeuwen gaat al bijna 10 jaar de vloer op in onder andere theater De Kik in Elst en dan nu in de Theaterkerk Bemmel.

De spelers zijn Natascha Alberts, Rob Burow, Jeroen Joosten, Marja de Leeuw, Irmgard Pott, Jaap Schoenmakers, Tineke Tiemes, Monique Vink en Eric de Waard. Muzikale begeleiding: Jaap Schoenmakers .Theatercoach en presentator: Jobert Franken. "U als publiek heeft de mogelijkheid om ideeën aan te leveren voor en tijdens de voorstelling, echter het spelen mag u aan de acteurs overlaten."

Kaarten zijn te reserveren via Marja de Leeuw, 06 22006584 of via de mail: info@improtheatervoordeleeuwen.nl. De voorstelling is in de Theaterkerk in Bemmel op 9 november om 20.30 uur (geen pauze). De entree bedraagt 15 euro.

Meer berichten