Logo gemeentenieuwsonline.nl
Enkele leden van christelijke muziekvereniging Amicitia. (foto: Anoeska van Slegtenhorst)
Enkele leden van christelijke muziekvereniging Amicitia. (foto: Anoeska van Slegtenhorst)

Amicitia gaat Solo

DODEWAARD - Christelijke muziekvereniging Amicitia presenteert voor iedereen die van mooie en leuke muziek houdt op zaterdagavond 5 oktober een sprankelend najaarsconcert in verenigingshal De Eng aan de Dalwagen 78b in Dodewaard: 'Amicitia gaat Solo!'.

Tijdens deze concertavond zal Amicitia met veel enthousiasme zeer gevarieerde muziekwerken ten gehore gaan brengen. Bij enkele muziekstukken wordt, door verschillende muzikanten uit de vereniging, een prachtige solo gespeeld. Spannend, maar tegelijk ook een mooie uitdaging. Tijdens de zeer muzikale avond kan iedereen tevens kennis maken met de nieuwe dirigent van de fanfare, Marjolijn van der Lee.

Ook de slagwerkgroep (onder leiding van Bram Wenno) en leerlingen koperblazers en saxofoonspelers van de vereniging (onder leiding van Connie Wegbrans en Fredie Huisman) zullen met veel plezier optreden en zich van hun beste kant laten zien en horen. Dat belooft wat! Tijdens de pauze is er gelegenheid om met elkaar wat te drinken en deel te nemen aan een verloting met leuke prijzen.

Het concert begint om 19.45 uur, en de zaal zal open zijn vanaf 19.15 uur. De entree bedraagt: vijf euro per persoon. Voor kinderen tot en met 11 jaar wordt een bedrag van 2,50 euro gerekend. Verenigingshal De Eng is heel goed bereikbaar, en er is voldoende (gratis) parkeergelegenheid. De leden van Amicitia verheugen zich erg op het najaarsconcert van 5 oktober en hopen velen daarbij te mogen ontmoeten. Zie ook: www.amicitia-dodewaard.nl

Meer berichten