Logo gemeentenieuwsonline.nl
Bibliotheek Zetten. (foto: Marcel Krijgsman)
Bibliotheek Zetten. (foto: Marcel Krijgsman)

Op reis in de bieb tijdens de Kinderboekenweek

ELST - Tijdens de Kinderboekenweek van 2 t/m 13 oktober staat het thema ‘Reis mee’ centraal. In Bibliotheek Elst zijn kleine prinsessen en piraten welkom bij de voorstelling ‘Piratenprinses’. Ook leuk: maak een zwerftocht door de bieb!

Op zaterdag 12 oktober kunnen kinderen naar de voorstelling ‘Piratenprinses’ in Bibliotheek Elst. Het verhaal gaat over prinses Penny. Zij vindt het prinsessenleven maar saai. Ze wil piraat worden! Piraat Rob de Landrot laat haar het piratenleven zien. De voorstelling begint om 13.30 uur en duurt tot circa 14.05 uur. Geschikt voor kinderen vanaf drie jaar. Bibliotheekleden betalen drie euro voor een kaartje, overige bezoekers vier euro. Kaartjes zijn verkrijgbaar via www.obgz.nl/agenda of in de bibliotheek zelf.

Zwerftocht door de bieb

Tijdens de Kinderboekenweek kunnen kinderen de bibliotheek op een nieuwe manier leren kennen. Maak een zwerftocht in de bibliotheek in Heteren of Zetten en leer onderweg van alles over taal. Je komt leuke boeken tegen en maakt allerlei opdrachtjes. Zo ontdek je een hele nieuwe (boeken)wereld. Geschikt voor kinderen vanaf zeven jaar. Het hele programma tijdens de Kinderboekenweek staat op www.obgz.nl/kinderboekenweek.

Meer berichten