Logo gemeentenieuwsonline.nl
Slotfestijn Scootmobielpuzzeltocht. (foto: SGO-Overbetuwe)
Slotfestijn Scootmobielpuzzeltocht. (foto: SGO-Overbetuwe) (Foto: SGO-Overbetuwe)

De jaarlijkse scootmobiel-fotopuzzeltocht

ELST - Doe mee en meld je aan voor de supergezellige scootmobiel-fotopuzzeltocht. Deelname is geheel gratis.

Voor de zesde keer op rij organiseert de Stichting Gehandicapten Platform Overbetuwe (SGO) de Scootmobiel Fotopuzzeltocht. De titel is wat misleidend want ook (elektrische) rolstoelers, handbikes of iemand met een aangepaste fiets zoals een driewieler of tandem mogen meedoen. Je hoeft het niet alleen te doen, ook een begeleider (partner, vriend(in) of (klein)kind is welkom.
"Net als de eerste keer starten we vanuit het restaurant De Klomp, dat ligt aan de Rijksweg-Noord 129, maar niet eerder dan dat we van een heerlijke bak koffie en gebak hebben genoten. Het grootste deel van de route gaat langs en vervolgens door Park Lingezegen en we eindigen in Elst in de 'De Ruimte' waar we weer getrakteerd worden op een drankje én pannenkoeken (onbeperkt zolang het beslag strekt).
Het onderwerp van de puzzeltocht gaat, hoe kan het ook anders als de route door Park Lingezegen loopt, over de natuur, met name gaat het over (on)kruiden en vogelsoorten. Dit wetende kunt u zich hierop al voorbereiden.

Tot slot wordt de middag afgesloten met het bekend maken van de uitslagen van de puzzeltocht met daarop aansluitend de prijsuitreiking en de wisselbeker.De route is 10/11 km. lang. We verwelkomen u graag op zondagmiddag 8 september om 12:30 in restaurant De Klomp."
Aanmelden kan, bij voorkeur, via de mail: puzzeltocht@sgo-overbetuwe.nl, maar is niet verplicht.
Voor meer informatie: 06 53845306 (Andreas Ladestein), Stichting Gehandicapten Platvorm Overbetuwe (SGO).

Meer berichten