SER 80 viert 40-jarig jubileum

Algemeen

OMMEREN- De tafeltennisvereniging SER 80 bestaat 40 jaar. Tijdens de opening van het najaars seizoen organiseert de vereniging een marathon jubileum toernooi.

SER 80 werd in 1979 opgericht. De tafeltennisvereniging werd in de loop der jaren onder meer bekend door de organisatie van de vele toernooien. Met name het TOP-24 toernooi lokte zowel landelijke als regionale spelers naar de Meentzaal. De vereniging deed ook van zich horen in diverse bedrijven-competities zoals bij SKF Veenendaal. Ook in Rhenen, Elst en Dodewaard was men actief.

De leden van de club vieren het jubileum dan ook met een toernooi. Op 10 september gaat het Jubileum-toernooi van start. Er moeten zeer veel games afgewerkt worden. Vandaar dat dit treffen een marathon-toernooi wordt genoemd. Ook wordt gestart met de najaarscompetitie in de hoofdklasse en de A-klasse. Verder staat de vriendschappelijke wedstrijd tegen Dodewaard op het programma.

Nieuwe leden kunnen zich melden op dinsdagavonden in de Meentzaal. Ze kunnen desgewenst onmiddellijk meedoen aan de competitie.

Uitgelicht

Digitale krant