Logo gemeentenieuwsonline.nl

Avond4daagse Ingen

INGEN - De avond4daagse Ingen is van 10 - 13 september

Deelnemen aan de avond4daagse Ingen betekent: Een sportieve prestatie, vier dagen bewegen, vier avonden buiten zijn, vier avonden in de omgeving wandelen en verkennen, vier avonden ontspanning na inspanning, vier avonden contact met anderen, vier avonden even vrij zijn van de dagelijkse sleur. "Neem deel en proef de sfeer! We zijn er trots op dat we, dankzij de inzet van vrijwilligers en de bijdrage van ondernemers uit Ingen en omgeving, ook dit jaar de derde editie van de avond4daagse van Ingen van sart kunnen laten gaan."

Het is voor de organisatie van het grootste belang om over voldoende vrijwilligers te kunnen beschikken, voor, tijdens en na de avond4daagse. Zij zorgen er immers ieder jaar weer voor dat het evenement wordt voorbereid, de routes worden uitgezet, het verkeer en de veiligheid wordt geregeld, een versnapering voor onderweg wordt aangeboden en na afloop wordt opgeruimd.

"Het is fijn om een beroep te kunnen doen op een (vaste) groep vrijwilligers. Wij zijn nog wel op zoek naar vrijwilligers die de avond4daagse in Ingen een warm hart toedragen, zij kunnen zich aan de hand van het volgende email adres avond4daagse.ingen@outlook.com aanmelden en/ of informatie inwinnen."

Meer berichten