Logo gemeentenieuwsonline.nl

Herveld-Andelst in de ban van de Slimmerikenkwis

HERVELD - "Eind april hebben we als 't Begin van 't Endt aangekondigd dat we op vrijdag 13 september een dorpskwis gaat organiseren. De Slimmerikenkwis, de leukste kwis van Herveld-Andelst. Tot nu toe hebben we bijna 70 inschrijvingen binnen. Wat een ongelofelijk aantal, we zijn hier erg trots op."

Op vrijdag de 13e (!!) kunnen de aanvoerders het kwisboek en toebehoren om 19:00 uur ophalen bij Snackpoint ’t Smulhoekje in Herveld. Dezelfde avond moet het kwisboek om 23:30 uur ingeleverd zijn. Alle teams krijgen deze avond vragen voorgeschoteld, van algemene kennis tot specifieke vragen over het dorp en opdrachten op locatie tot het maken van 'kunstwerken'. Deze vragen zijn weergegeven in het vragenboek.

Tijdens ’t Endt Festival worden de winnaars bekendgemaakt. Dit is het zondagmiddaggedeelte van het feestweekend ‘In de tent met ’t Begin van ’t Endt’ van vrijdag 11 tot en met zondag 13 oktober. De tent komt op het Dorpsplein in Herveld te staan. Alle deelnemers aan de kwis krijgen een toegangskaart voor dit festival met de prijsuitreiking. Er zijn geen leeftijdsbeperkingen, iedereen is welkom. Er zullen veel teams in de prijzen vallen. De hoofdprijzen zijn etentjes bij ‘restaurants in de regio’: Het Wapen van Valburg – Steakhouse, De Griek Herveld, Snackpoint ’t Smulhoekje en cafetaria De Posthoorn stellen de prijzen beschikbaar.

"Lijkt het jou ook leuk om deel te nemen aan dit spektakel, meld je dan snel aan via de website."

Meer berichten