Logo gemeentenieuwsonline.nl
Scootmobieltochtje Fruittuin. (foto: Welzijn Rivierstroom)
Scootmobieltochtje Fruittuin. (foto: Welzijn Rivierstroom)

Een stukje verder dan de lokale supermarkt

OCHTEN - Vind je het ook leuk om er op uit te gaan op de scootmobiel? En lijkt je het leuk dit samen met anderen te doen? Dan is samen scootmobielen iets voor jou!

Onderweg een kopje koffie. Het idee om samen te scootmobielen komt van Dik van Dijk uit Ochten. Vaak gaat hij er op uit en ziet dan veel scootmobielers die alleen een ritje maken. “Samen met anderen een tochtje maken in de omgeving is toch een stuk gezelliger. En onderweg kunnen we een kopje koffie drinken” Ook zijn er mensen die nu niet verder komen dan de lokale supermarkt. Dan kan het een stimulans zijn om in een groepje een wat langere rit te maken.

Het voorstel van Dik is op maandag- of dinsdagmorgen om 10.00 uur vanaf het Dorpshuis Ochten. In overleg kan worden afgestemd welke dag het beste uitkomt en waar de rit naartoe gaat. De eerste rit naar het fruitpark zit er inmiddels op. Het is leuk als er nog meer mensen aansluiten.

"Heb je interesse om mee te doen? Of ken je iemand die dit leuk zou vinden, neem dan contact op met anneliekesteenbergen@welzijnrivierstroom.nl of bel 06 47321364."

Meer berichten