Logo gemeentenieuwsonline.nl

Nieuws van De Loohof

ZETTEN - Na de melding dat wij gaan beginnen met een schildercursus in De Loohof volgt nu de definitieve indeling.

De cursus start op donderdagmiddag 26 september om 14.00 uur en wordt geleid door Frida Rozen in het ontmoetingscentrum,. Voor de eerste les zijn de benodigde materialen aanwezig tijdens deze les en worden er afspraken gemaakt voor de vervolglessen. De kosten zijn vijf euro per les buiten het abonnement van De Loohof. Wij gaan werken met een knipkaart van vijf of tien knippen. Deze kaarten zijn op De Loohof verkrijgbaar of bij de docente. De vrije expressie zal in de meeste gevallen leidend zijn.

Verder zijn wij bezig met de opzet van een groep waarin het handwerken de boventoon zal voeren. De bedoeling is om projectmatig te gaan werken waarbij aandacht zal zijn voor de wensen van de deelnemers. Heeft u altijd al iets willen doen in deze richting is hier de kans om het op te pakken. Ook niet-afgemaakte werkstukken kunnen aan de orde komen. Soms wordt er van de geijkte banen afgeweken en oplossingen gezocht die niemand verwacht.

De begeleiding gebeurt door een zeer ervaren handwerkster. Hier zijn in principe geen andere kosten aan verbonden dan een abonnement bij De Loohof à tien euro per maand. "Heeft u interesse stuur even een mailtje naar ontmoetenloohof@hotmail.comdan nemen wij contact met u op. En natuurlijk gaan de dagelijkse activiteiten gewoond door wat? Wanneer? Kijk even op www.ontmoetingscentrumdeloohof.nl."

Meer berichten