Logo gemeentenieuwsonline.nl

Bridgecursus voor beginners

HERVELD/HETEREN - Vind je kaarten leuk en wil je kennismaken met de leukste denksport die er bestaat, geef je dan op voor de nieuwe cursus voor beginners. Doen!

Wat maakt het bridgespel zo leuk en spannend? Bridge speel je met z’n vieren aan één tafel, leeftijd, man of vrouw, het doet er niet toe. Dit kan zowel thuis als in clubverband. Je speelt over het algemeen met een vaste bridgepartner die tegenover je zit.

Bridgeclub ‘Rijnbridge Heteren’ en Bridgeclub ‘3 Sans Atout’ uit Herveld, gaan gezamenlijk een bridgecursus voor beginners aanbieden. "We beginnen de cursus met het zogenaamde ‘spelen’: het winnen van zoveel mogelijk slagen. Pas als je weet wat ‘het winnen van slagen’ inhoudt, bespreken we zowel de onderdelen puntentelling en het bieden. Al vanaf les 1 smaakt het naar meer…!"
De cursus start op 25 september met in totaal 11 lessen op de woensdagavond. Aanvang 20.00 uur tot uiterlijk 22.15 uur in zalencentrum De Bongerd in Heteren of De Hoge Hof in Herveld. Besluitvorming hieromtrent in overleg met de deelnemers. "We gebruiken het cursusboek: Bridge in een flits, deel 1. Auteur: Berry Westra. Kosten inclusief het boek: 60 euro per persoon voor 11 weken. Opgeven uiterlijk 21 september bij één van volgende docenten. Wouter Toxopeus / 0488 452623 / e-mail: w.toxopeus4@upcmail.nl; Henk Pennings / 06 51606337 / e-mail: penninhh@xs4all.nl. Ook kan je bellen met de secretaris van bridgeclub ‘Rijnbridge Heteren’ Rens de Bot, 026 4723503."

Meer berichten