Logo gemeentenieuwsonline.nl
Kijk op de markt. (foto: Wim Schreuders)
Kijk op de markt. (foto: Wim Schreuders) (Foto: Wim Schreuders)

Jaarmarkt Ingen

INGEN - Voor de veertigste keer is er weer de grote jaarmarkt van Ingen, en wel op zaterdag 24 augustus van 12.00 tot 20.00 uur. Dankzij de inzet van een groot aantal sponsors en vrijwilligers zal de markt dit jaar uit ongeveer honderd kramen en grondplaatsen bestaan.

Vanuit deze kramen en grondplaatsen zullen verschillende artikelen worden aangeboden, waaronder bloemen, fruit, oliebollen, planten, speelgoed, kleding, huishoudelijke artikelen en gereedschap. Verder zorgt de zangvereniging De Cornekanters uit Ingen weer voor de overheerlijke poffertjes.

Voor de jeugd staat er weer een luchtkussen waar zij, dankzij de steun van sponsors, de gehele dag gratis gebruik van kunnen maken. Omstreeks 20.00 uur is er de trekking van de grote verloting, waarbij ook dit jaar weer vele mooie prijzen te winnen zijn.

De jaarmarkt wordt nu voor de veertigste maal in Ingen gehouden. Er is een trekking van de grote verloten om 20.00 uur. De hele dag een rad van avontuur. De hele dag een luchtkussen gratis toegankelijk. Er zijn nog enkele plaatsen vrij, info 06 48835138, jaarmarktingen@upcmail.nl.

Meer berichten