Logo gemeentenieuwsonline.nl
Prijswinnaars editie 2019. (foto: Ingrid Breunissen)
Prijswinnaars editie 2019. (foto: Ingrid Breunissen)

'Kleintje Wimbledon' groot succes

HERVELD - In week 26 werd er tijdens de 32e editie van Kleintje Wimbledon weer volop getennist te Herveld.

"Dit jaar hadden we opnieuw de traditie van een specifiek thema tijdens ons toernooi in ere hersteld, te weten 'De Foute Week'. Gedurende de week waren er meerdere deelnemers die lekker 'fout gekleed' de baan op gingen, maar niemand kon in de schaduw staan van de zusjes Van Rooij, getuige de foto’s op Facebook. Op vrijdagavond was er de traditionele feestavond, die ook volledig in het teken van ons thema stond waarbij de OTC lekker uitpakte!"

De finaledag was een geweldige afsluiter van een goede week, met mooi weer en prachtige tennispartijen. Ook de traditie om in (grotendeels) witte tenniskleding de finales te spelen, werd voortgezet. Het terras was lekker vol en er werden zoals gebruikelijk aardbeien met slagroom uitgedeeld. Dit alles zorgt er voor dat we kunnen terugkijken op opnieuw een zeer geslaagd toernooi. Foto’s van de gehele week zijn te vinden op www.facebook.com/Kleintje Wimbledon TVHA.

Alle deelnemers, gasten, sponsoren en vrijwilligers werden bedankt en worden volgend jaar weer verwacht bij de 33e editie van dit evenement. Dan gaan we natuurlijk weer groots uitpakken!"

Meer berichten