Logo gemeentenieuwsonline.nl

Cursus Nordic walking

Foto:

REGIO - Nordic walking is sportief wandelen, waarbij gebruik gemaakt wordt van speciale stokken 'poles'. Voor oudere mensen is deze sport zeer geschikt, omdat het de gewrichten ontlast.

"Het lijkt simpel, maar om blessures te voorkomen is wel degelijk les nodig. In zes bijeenkomsten van een uur leert u de techniek. Wilt u meer weten over nordic walking of over mij, kijk dan op www.nordicwalking-zijpendaal.nl."

Vanaf maandag 2 september start een beginnerscursus om 19.00 uur. Er wordt verzameld op de hoek van Vosbergen en de Overste Kamp. Cursusgeld is 40 euro voor 6 lessen, graag tebetalen bij de eerste bijeenkomst. Aanmelding is noodzakelijk in verband met stokken. "Als u wilt meedoen aan de cursus kunt u zich opgeven per email: samson.karin@gmail.com of bellen op nummer 06 44786317 Voor diegenen die al een cursus hebben gevolgd en nog eens de techniek wil opfrissen kunnen instromen in de derde les. Wilt u meedoen maar past de tijd u niet, dan kunt u contact opnemen om te kijken naar een andere mogelijkheid."

Meer berichten