Logo gemeentenieuwsonline.nl

'Heteren got Talent' op slotavond speelweek Heteren

HETEREN - Nog een paar dagen en dan start op 12 augustus de elfde speelweek van de Fun4kids in Heteren. Tijdens de voorverkoop is een record aantal weekkaarten verkocht, dat geeft aan hoe populair de speelweek in al die jaren is geworden.

"We hopen dat we geen stop op de inschrijvingen moeten doen in verband met onvoldoende vrijwilligers. De voorverkoop bij de Jumbo in combinatie met de appelflappenactie is daarmee weer een geslaagde actie geworden. De verkoop van de appelflappen heeft ruim 300 euro opgebracht met dank aan de Jumbo, die ze voor ons bakt en waar we alleen de kosten aan af hoeven te dragen. Verder is er op die dag spontaan door bewoners 150 euro gedoneerd."

"Het programma is rond en de vrijwilligers zijn ingevuld. Wie net terug is van vakantie en zich nog niet heeft opgegeven als vrijwilliger kan dat nog doen, alle hulp is welkom; zeker met zoveel inschrijvingen. Op zaterdag 10 augustus vanaf 09.30 uur gaan we opbouwen bij de manege, ook daar bent u van harte welkom.

Tijdens de slotavond op vrijdag doen we niet meer zoals gebruikelijk de playbackshow, maar doen we 'Heteren got Talent'. Kinderen kunnen zich hiervoor tijdens de speelweek opgeven en hun talenten voor een groot publiek laten zien. Dit mag natuurlijk ook playbacken zijn, maar ook jongleren, balletje hoog houden, een dans op muziek, kunstje met je huisdier of ander bijzonder talent. Het is eens wat anders en je hoeft niet meer persé muzikaal te zijn. Denk er over na en meld je volgende week aan bij de organisatie.

Mocht je nog vragen hebben of je aan willen melden als vrijwilliger, mail dan naar info@fun4kidsweek.nl."

Meer berichten