Logo gemeentenieuwsonline.nl

Ontmoetingscentrum De Loohof toont zijn kunsten

ZETTEN - Al gezien in Zetten in de etalage van de etalage van de oude Kruidvat? Al die mooie werkstukken van de deelnemers van de schilderclub van ontmoetingscentrum De Loohof.

"Wij vinden het leuk om te laten zien wat er gemaakt kan worden op de dinsdagmiddag, heel divers zijn de resultaten. Groot, klein, heel precies en wat ruwer een ieder zijn of haar stijl.

Wat wij niet kunnen laten zien is het plezier wat de deelnemers met elkaar hebben tijdens het werken. Er wordt tijdens het werken veel gesproken over elkaars werk en daardoor leren wij elke keer weer bij.

De sfeer is dan ook zoals bij alle activiteiten heel ontspannen. Er zijn al deelnemers uit Opheusden en Kesteren bij gekomen en die hebben zich ook bij de andere activiteiten aangemeld. Dit is dan ook de bedoeling van ons ontmoetingscentrum, een plek waar iedereen zich thuis voelt en op zijn eigen manier aan de activiteiten deelneemt. Wij hopen dan ook dat de uitbreiding zich voortzet en nog veel meer mensen de weg vinden naar de Stationsstraat1 in Zetten."

Meer berichten