Logo gemeentenieuwsonline.nl
Er zijn veel vossen te vinden tijdens de speurtocht/vossenjacht. (foto: VBW IJzendoorn)
Er zijn veel vossen te vinden tijdens de speurtocht/vossenjacht. (foto: VBW IJzendoorn) (Foto: VBW IJzendoorn)

VakantieBijbelWeek 'SchatRijk' in IJzendoorn

IJZENDOORN - In IJzendoorn wordt dit jaar weer een mooie VakantieBijbelWeek georganiseerd voor alle leeftijden. Van zaterdag 20 tot donderdag 25 juli gaan ze in IJzendoorn ontdekken wanneer je echt SchatRijk bent. Er is deze week van alles te beleven in museum SchatRijk.

Op zaterdag 20 juli begint de VakantieBijbelWeek met een fietspuzzeltocht vanaf 12.30 uur. Om 17.00 uur kan er heerlijk gegeten worden (wel opgeven van te voren), waarna om 18.30 uur de startavond begint.

Zondag 21 juli is iedereen welkom in de kerkdienst die om 10.00 uur begint om ook daar te horen hoe je SchatRijk kunt worden. Daarna is het gezellig koffie drinken en liederen zingen in het verenigingsgebouw 'De Kandelaar'.

De kinderen van 4 t/m 12 jaar zijn van maandag 22 juli tot donderdag 25 juli welkom van 9.30-12.00 uur. Ze zingen met elkaar, ze kijken naar een sketch, luisteren naar een bijbelverhaal en ze knutselen iets moois. Op de woensdagmorgen is er spelletjesmorgen/zeskamp (tot 13.00 uur).

Maar ook 's avonds is er voor oud en jong wat te doen. Op maandagavond kan iedereen op speurtocht, op dinsdagavond is er de talentenjacht en op woensdagavond kan iedereen zich uitleven met zeskamp. Donderdagavond is de afsluitingsavond, zodat iedereen nog kan horen en zien wat we ontdekt hebben over SchatRijk.

De VBWY wordt gehouden in De Kandelaar aan de Dorpsstraat in IJzendoorn. Iedereen is welkom! Het hele programma en verdere informatie is te lezen op www.hervormdijzendoorn.nl. of op Facebook VBWIJzendoorn.

Meer berichten