Logo gemeentenieuwsonline.nl

Walk of the world voor het goede doel

BETUWE - "Wij, Eveline, Marja en Ria lopen de Vierdaagse Nijmegen voor Stichting Dolidi Ndano, een opvanghuis voor kansarme kinderen op Sulawesi, Indonesië."

De stichting zet zich in voor kansarme kinderen, In het opvanghuis in Tentena aan het Poso meer, verblijven momenteel 25 kinderen die allemaal een kans krijgen op een goede toekomst. De kinderen hebben een veilig onderkomen en worden goed verzorgd. Het belangrijkste is dat zij naar school kunnen, dit is immers de basis voor een goede toekomst.

Het werk van de stichting werpt al veel vruchten af. Enkele kinderen zijn inmiddels uitgevlogen en volgen een beroepsopleiding elders in Indonesië. "Wij willen de droom van deze kinderen heel graag uit laten komen en daarom gaan wij de uitdaging van de 4-Daagse aan. Wij hebben er graag een paar blaren voor over, wij hopen dat u er een paar euro’s voor over heeft.

Wilt u ons sponsoren: Ga naar www.devierdaagsesponsorloop.nl en zoek wandelaar Ria Spanbroek. Via de blauwe balk 'Sponsor mij' volgt het zich vanzelf. U mag ook met een van ons contact een sponsor bijdrage geven. Wij zorgen ervoor dat het via de site wordt bijgeschreven. Hartelijk dank", aldus Eveline, Marja en Ria. Voor meer informatie over de stichting: www.stichtingdolidindano.com.

Meer berichten