Logo gemeentenieuwsonline.nl
Marieke en Wendy overhandigen de waardecheque aan Nora, hulphond van Mirjam, ambassadeur van Stichting Hulphond. (foto: Moss Tijssens)
Marieke en Wendy overhandigen de waardecheque aan Nora, hulphond van Mirjam, ambassadeur van Stichting Hulphond. (foto: Moss Tijssens)

Sponsorloop Clara Fabriciusschool Herveld steunt twee goede doelen

HERVELD - De leerlingen van de Clara Fabriciusschool haalden voor twee goede doelen het fantastische bedrag op van 4.768,12 euro.

Na een heuse goededoelenverkiezing, in de weken voorafgaand aan de sponsorloop, ontstond er een ware nek-aan-nekrace tussen Kika en stichting Hulphond. Om niemand tekort te doen besloten de leerlingen nog beter hun best te doen om sponsors te verzamelen. Nog harder te rennen te klimmen en klauteren op het parcours dat ze aflegden. De organisatie besloot om in plaats van één, twee goede doelen te steunen.

Dat het parcours over het schoolplein, langs hindernissen, dwars door de klaslokalen en langs het bureau van de directeur liep was helemaal bijzonder.

Op donderdag 4 juli overhandigden vier leerlingen van de school de cheques aan de ambassadeurs van Kika en stichting Hulphond op de Clara Fabriciusschool. Onder een hard tromgeroffel werd het bedrag bekend gemaakt. De ambassadeurs van de beide stichtingen stonden versteld! "Wat hebben deze leerlingen goed hun best gedaan. Je kan wel zien dat ze het hart op de goede plek hebben."

Meer berichten