Logo gemeentenieuwsonline.nl
Een Rode Kruisvrijwilliger behandelt de blaar van een Vierdaagseloper. (foto: Eric Versteeg/(Rode Kruis)
Een Rode Kruisvrijwilliger behandelt de blaar van een Vierdaagseloper. (foto: Eric Versteeg/(Rode Kruis) (Foto: Eric Versteeg (Rode Kruis))

Rode Kruis prikt Vierdaagseblaren in Zetten

ZETTEN - Rode Kruis Lingewaard-Overbetuwe verzorgt ook dit jaar weer de blaren van de wandelaars aan de Vierdaagse Nijmegen. Van 15 tot en met 18 juli is in de sporthal van De Wanmolen in Zetten een verzorgingspost van het Rode Kruis aanwezig.

Op dinsdag 16, woensdag 17 en donderdag 18 juli van 17.00 tot 20.30 uur kunnen de blaren worden geprikt en behandeld. Ook is er de mogelijk om de voeten preventief te laten inpakken of afplakken. Dit kan al op maandag 15 juli van 18.00 - 20.30 uur.

Op dinsdag-, woensdag- en donderdagavond zijn er ook masseurs aanwezig die de benen en/of de voeten van de wandelaars willen behandelen. Kosten hiervoor bedragen 10 euro per 20 minuten. Een afspraak maken voor een massage op dinsdag, woensdag en donderdag kan al vanaf maandag 15 juli.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Gerrie van der Voort van der Kleij via telefoonnummer 06 17978820. Het adres van De Wanmolen is Schweizerpark 2 in Zetten. Meer informatie staat op www.rodekruis.nl/lingewaard-overbetuwe of de Facebookpagina Rode Kruis Lingewaard-Overbetuwe.

Meer berichten