Logo gemeentenieuwsonline.nl
Vergadering op dakterras. (foto: Zorgboerderij Hoog-Broek)
Vergadering op dakterras. (foto: Zorgboerderij Hoog-Broek)

Dag van de Verbinding op zorgboerderij

LIENDEN - Op 19 juni vond er op Zorgboerderij Hoog-Broek in Lienden een ‘Dag van de Verbinding’ plaats. De dag van de verbinding werd georganiseerd door Coöperatie Boer en Zorg in samenwerking met Zorgboerderij Hoog-Broek in Lienden.

De bijeenkomst stond in het teken van onderwijs op de zorgboerderij. Doel van deze dag was om extra aandacht te besteden aan de verbinding die de verschillende organisaties op het gebied van zowel zorg, onderwijs als gemeente met elkaar hebben voor het bereiken van ons gemeenschappelijke doel, namelijk zo goed mogelijke ondersteuning bieden aan kinderen met een onderwijs behoefte.

Tijdens de bijeenkomst werd er een presentatie gegeven door drie studentes van de Wageningen Universiteit over hun onderzoek naar ‘Onderwijs op de zorgboerderij’. Daarnaast was er een casusbespreking door middel van een systemische opstelling onder leiding van een trainer van De Wilde Kastanje. Door elkaar op het erf te ontmoeten en te ervaren wat in verbinding zijn betekent, zijn er waardevolle contacten gelegd en is de onderlinge samenwerking versterkt.

Meer berichten