Logo gemeentenieuwsonline.nl
Eshofmarkt. (foto: buurtvereniging De Eshof)
Eshofmarkt. (foto: buurtvereniging De Eshof) (Foto: Buurtvereniging De Eshof)

Eshofmarkt in Elst

ELST - Op zaterdag 29 juni houdt buurtvereniging De Eshof voor de veertigste keer de jaarlijkse uitgebreide rommelmarkt op de speelweide aan de Savornin Lohmanstraat in Elst, van 10.00 tot 14.30 uur.

De Eshofmarkt, een begrip in Elst. Een markt die in de wijde omtrek bekend staat om zijn gezelligheid. Er is voor iedereen wel iets te vinden van zijn of haar gading. Meubels, brocante, elektra, muziek, boeken, speelgoed, servies, kleding, en nog meer. De kinderen kunnen geschminkt worden, er is een groot luchtkussen, er zijn spelletjes. Er is ook heerlijk appelgebak van Droom te koop!, ook verse haring en diverse snacks worden vers klaar gemaakt. Voor degenen die van een gokje houden is er het Rad van fortuin met mooie prijzen.

De netto-opbrengst zal dit jaar naar een ontwikkelingsproject gaan. Er is gekozen voor stichting Seeds in His Garden. De stichting streeft ernaar om kinderen een thuis te bieden waarin liefde en intensieve zorg voorop staan. Als onderdeel van deze zorg willen ze het geld besteden aan een speelruimte voor het kindertehuis in Kitengela in Kenia.

Op de markt heeft de stichting een kraam waar vrijwilligers meer kunnen vertellen over het project. Oud-Elstenaar Linda van Dalen, werkzaam voor de stichting in Kenia, zal op de markt aanwezig zijn. Meer informatie staat op seedsinhisgarden.org en www.eshofelst.nl.

Meer berichten