Logo gemeentenieuwsonline.nl
Wie mag dit jaar de Marcel Roos Wisselbeker mee naar huis nemen?
Wie mag dit jaar de Marcel Roos Wisselbeker mee naar huis nemen? (Foto: Historische Kring Driel)

Grote Drielsche Kwis

DRIEL - Voor het vijfde jaar op rij organiseert stichting Kersenfeest Driel in samenwerking met vereniging Historische Kring Driel de ‘Grote Drielsche Kwis’ Ook dit jaar hebben de vragenmakers weer hun uiterste best gedaan om een hele avond vol quizplezier te garanderen. De prijs voor het winnende team is - naast eeuwige roem! - 250 euro.

De dorpsquiz bestaat uit vragen over de Drielse geschiedenis en actualiteit. Voor een aantal vragen moeten de deelnemende teams het dorp in om opdrachten te maken of antwoorden te zoeken. Dus heeft u zin in een gezellige en actieve avond met (sport)vrienden, familie en/of buurtgenoten? Geef u op voor deze uitdagende quiz!

Op maandag 1 juli worden de vragenboekjes tussen 17.00 en 18.00 uur uitgereikt in de feesttent op het Drielse kermisterrein. Diezelfde avond moeten de antwoorden vóór 23.30 uur daar ook weer worden ingeleverd. Op donderdagavond 4 juli zijn voorafgaand aan de prijsuitreiking net als vorig jaar nog extra bonuspunten te verdienen tijdens het bespreken van de antwoorden. Direct daarna zal het winnende team bekend worden gemaakt.

Deelnemende teams moeten bestaan uit minimaal 4 en maximaal 10 personen. Vanwege de diversiteit van de vragen is het aan te raden om een gevarieerd team samen te stellen bestaande uit verschillende generaties met diverse competenties.

Inschrijven het liefst vooraf via het inschrijfformulier op www.kersenfeestdriel.nl. Of op maandagavond 1 juli tussen 17.00 en 18.00 uur. Per team wordt 15 euro inschrijfgeld gevraagd.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5227416&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=gemeentenieuwsonline.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=650,651,652,653,654,666,667" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>