Logo gemeentenieuwsonline.nl
Foto:

Bouwdorp Kesteren gaat bijna van start

KESTEREN - Ook dit jaar wordt Bouwdorp Kesteren weer georganiseerd op het korfbalveld De Leede in Kesteren. Het bestuursteam, heeft dit jaar weer leuke, uitdagende en diverse activiteiten gepland, zoals sport, spel en creativiteit, maar uiteraard staat het bouwen van de mooiste hutten centraal!

Bouwdorp vindt plaats in de vijfde week van de zomervakantie, van maandag 19 - donderdag 22 augustus voor alle kinderen van 5 - 12 jaar. Inschrijfformulieren worden binnenkort uitgedeeld op de drie basisscholen in Kesteren, maar kunnen ook afgehaald en ingevuld worden tijdens de inschrijfdag op woensdag 19 juni in Het Dorpshuis, Nedereindsestraat 27A in Kesteren. Er zijn twee inschrijftijden namelijk van 12-13 en van 14-15 uur. De inschrijving kost 15 euro per kind. Buiten dit inschrijfmoment kunt u uw inschrijfformulieren ook ophalen, inleveren en afrekenen bij Bij Mammaloe Baby- en Kinderkleding , Hoofdstraat 22A in Kesteren.

Houdt uw kind van buiten zijn, sport en spel, klussen, knutselen en samen spelen? Schrijf hem of haar dan in voor Bouwdorp Kesteren, want het wordt ook dit jaar weer een geweldige vakantieweek! Meer informatie staat op www.facebook.com/bouwdorpkesteren of stuur een mailtje met uw vragen naar kinderbouwdorpkesteren@gmail.com.

Meer berichten