Logo gemeentenieuwsonline.nl
Deelnemers BEST-toernooi. (foto: BC Zetten)
Deelnemers BEST-toernooi. (foto: BC Zetten) (Foto: BC Zetten)

BC Zetten slaat seizoen uit met spannend toernooi

ZETTEN - BC Zetten heeft het badmintonseizoen afgesloten met een spannend toernooi. Het traditionele Best-evenement werd gespeeld in twee poules. In de sterke poule 1 met veel competitiespelers trok Christian Martini aan het langste eind. In de andere poule deden de spelers nauwelijks voor elkaar onder. Reinder Hendriksen was hier de verrassende winnaar.

Bij de jeugd werden de hoofdprijzen gewonnen door Matthijs van den Oever en Jasper Philipsen. Alle jeugdleden kregen een medaille. De twee actieve ouders Elma Vink en Laura Mintjes werden door het bestuur in het zonnetje gezet voor hun enorme inzet het afgelopen jaar.

Afscheid werd er genomen van trainer Ger Trouerbach en zijn assistent Mandy Bieleman. BC Zetten is nog op zoek naar een opvolger voor met name de recreanten. Doordat het aantal jeugdleden afnam, is besloten helaas niet verder te gaan met de jeugdafdeling.

BC Zetten begint het nieuwe seizoen op de laatste maandag van augustus. Nieuwkomers zijn meer dan welkom en kunnen een maandje meedraaien alvorens lid te worden. Verder heeft BC Zetten nieuwe abonnementsvormen. Zo is er een mogelijkheid van een 10-rittenkaart (75 euro), vrijdagavondabonnement (135 euro), winterabonnement (90 euro van december tot en met februari op maandag en vrijdag).

Informatie: www.bczetten.nl of 06 43274447.

Meer berichten