Logo gemeentenieuwsonline.nl
Dansend koppel
Dansend koppel (Foto: pixabay.com)

Dansen en bewegen bij Alzheimer Café Overbetuwe

ELST - Woensdag 19 juni vindt de laatste bijeenkomst voor de zomervakantie plaats van het Alzheimer Café Overbetuwe, de ontmoetingsplek voor mensen met dementie, hun mantelzorgers, familie, professionals en andere belangstellenden. Kortom voor iedereen die in het dagelijks leven te maken heeft met dementie. Het belooft een bijzonder gezellige avond te worden!

Net zoals vorig jaar is er gekozen voor een feestavond met muziek, dans en veel ruimte voor sociale interactie. Muziek is goed voor lichaam en geest en brengt herinneringen boven. Dansen en bewegen zijn daarnaast prima manieren om samen contact op te bouwen zonder woorden en daarvan te genieten. Ook staat er een quiz op het programma! Alle belangstellenden zijn van harte welkom!

De bijeenkomsten van het Alzheimer Café vinden plaats in zalencentrum Onder de Toren, Sint Maartenstraat 34 in Elst. De zaal is open vanaf 18.30 uur. Deze feestavond duurt van 19.00 tot 21.00 uur en wordt mede mogelijk gemaakt door de Rotaryclub Elst Over-Betuwe. De toegang is gratis, evenals de koffie en de thee. Vooraf aanmelden is niet nodig. Voor meer informatie: Inge van Dijk, coördinator Alzheimer Café Overbetuwe, via 06 53118823 of i.vandijk@alzheimervrijwilligers.nl.

Meer berichten